RDW krijgt nieuwe directeur

Jantina Woudstra volgt Ab van Ravestein op als algemeen directeur van de RDW. Vanaf 1 april 2022 is Woudstra de nieuwe directeur. Zij is benoemd voor vier jaar.

Ervaring en achtergrond

“Jantina Woudstra (1973) past goed bij de RDW vanwege haar ervaring, achtergrond, kennis en persoonlijkheid”, meldt de RDW online. Momenteel is Woudstra werkzaam als directeur Netwerkontwikkeling & -Ontwerp, verantwoordelijk voor de dienstregeling van NS. Ze is daarmee bekend met de wereld van mobiliteit. “Jantina is toegankelijk, open en communicatief. Ze is klantbewust en een teamspeler met een goed en stevig netwerk. Ze schakelt goed tussen verschillende soorten gesprekspartners en zoekt naar samenwerking. De Raad van Toezicht is verheugd met haar komst en de diversiteit die dit met zich meebrengt aan de top. We kijken uit naar de samenwerking”, aldus Mariёtte Hamer, voorzitter Raad van Toezicht die verantwoordelijk was voor de benoeming van Woudstra.

Zin in

“Van rijdende treinen naar het wegverkeer. Ik kijk er naar uit om een ander deel van de mobiliteitswereld te leren kennen. Om bij te mogen dragen aan ‘iedereen veilig en vertrouwd op weg’. De RDW is een mooie organisatie en daar mag ik vanaf april deel van uitmaken. Ik heb er zin in!”, zegt Jantina Woudstra.

Bron: Rijksoverheid.

You might like