Sigrid Kaag: Voorval bij woning bedreigend en angstig

Aanstaande vicepremier Sigrid Kaag (D66) spreekt van absurde en angstaanjagende gebeurtenissen voor haar woning. Op Twitter uit zij zich over de mensen die al schreeuwend voor haar woning stonden met een fakkel in de hand. Kaag vond de situatie voor haar en haar gezin bedreigend en angstaanjagend.

Bedreigingen

“De stelselmatige bedreiging van politici ondermijnt de rechtsstaat en de democratie”, schrijft Kaag in haar verklaring. “Dat maakt dat wij allemaal, maar dan ook allemaal, een rol en verantwoordelijkheid hebben. We kunnen het niet in stilte laten passeren.”

Aanhouding

De 29-jarige man, die met een fakkel voor de woning van Kaag stond, is aangehouden. Hij zit nog vast. Dat meldt de politie. De aangehouden Amsterdammer is volgens verschillende media vorige maand ook opgepakt. Toen ging hij langs bij de woning van demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) in Rotterdam.

Bron: ANP.

2 Comments

  1. Stapelgek en gestoord als je zo mensen bedreigt, of dat nou bij Kaag is ,Wilders , de Jonge etc . Mensen denken geloof ik dat alles maar kan , keihard aanpakken dit soort lieden , tijdje vastzitten lijkt me t minste

Comments are closed.

You might like