Politie grijpt in bij illegaal feest in Haarlem

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een groot illegaal feest bij een bedrijfspand aan de Robert Peereboomweg beëindigd. Dat meldt de politie online. Er zijn geen personen gearresteerd. Ook zijn er geen boetes uitgedeeld. De politie is een onderzoek gestart naar de organisatie van het feest.

Surveillance

Tijdens surveillance troffen agenten bij een gebouw op een bedrijventerrein een grote groep feestende mensen aan van ongeveer 400 personen. “Samen met de gemeente werd besloten het illegale feest te beëindigen”, zo laat de politie weten. “Gezien de omvang van het feest werden er meerdere eenheden van de politie en Koninklijke Marechaussee naar de locatie gestuurd. Bij het zien van de politie vertrokken de bezoekers snel en werd het feest zonder incidenten stopgezet”.

Professioneel

“Het feest was groots opgezet met onder andere professionele audioapparatuur, een bar met prijslijst, een pinautomaat en toiletvoorzieningen. De bezoekers zouden entree hebben betaald om binnen te komen”, meldt de politie.

Bron: Politie.nl.

You might like