Geef je mening!

Lees het artikel hieronder en reageer! Reageren is gratis en kan zonder account.

Algemeen Dagblad: ”Hoe Eli jeugdzorg niet overleefde: op haar sterfdag hoefde ze eindelijk niet meer bang te zijn”

”Vlak voor haar euthanasie werkte Eli mee aan een documentaireserie, om te laten zien hoe haar verblijf in 28 jeugdzorginstellingen haar leven verwoestte. Aan de vooravond van de eerste aflevering vertelt Rosanna het verhaal van haar zusje, zoals ze Eli heeft beloofd.”, meldt het Algemeen Dagblad online. Geef hieronder je mening over dit nieuws. Of lees eerst het volledige artikel Read More

PROBEER OOK EEN ANDER ARTIKEL

NOS: “Wachten op een huis, zeven maanden na evacuatie uit Kabul”

12 reacties op “Algemeen Dagblad: ”Hoe Eli jeugdzorg niet overleefde: op haar sterfdag hoefde ze eindelijk niet meer bang te zijn”

  1. Het is inderdaad erg slecht gesteld met de jeugdzorg in Nederland. Niet gek als je bedenkt dat de landelijke overheid het uit handen heeft gegeven aan de gemeentelijke overheden. Die hebben het geld niet en dus belandt het op een tweede plek. Volstrekt belachelijk hoe de jeugdzorg in dit land kapot wordt gemaakt. We hebben het hier over mensen. Maar nee, VVD, D66 en al die andere figuren in Den Haag willen bezuinigen en schuiven het dan maar af op de gemeentelijke overheid waar vrijwillige politici het maar zelf moeten uitzoeken. Als je een land kapot wilt maken, ga vooral zo door!!!

  2. Het is zowiezo slecht gesteld met de zorg in Nederland. Alles is kapot bezuinigd. Tijdens de corona zag je al te goed wat bezuinigingen doen met de zorg

  3. Komt me bekend voor allemaal. Heb zelf veel met zorg te maken. Ik zie dagelijks hoe mensen juist slechter eraan toe worden door de zorg. Psychische zorg moet mensen juist helpen maar de meeste (psychische) zorg doet juist het tegenovergestelde. Komt niet zozeer door onvakkundig personeel maar ook door bezuinigingen inderdaad.

    1. Precies. Heb zelf een kennis die een eind aan haar leven wilde maken, omdat ze een zorgmedewerker had die ‘een diploma uit de krant had geknipt’ (in ieder geval erg slecht was in z’n werk). Maar het heeft allemaal met bezuinigingen te maken.

  4. Jammer dat je moet betalen voor het artikel van ad. Vindt wel dat het ook een beetje aan de personen zelf kan liggen dat het zo loopt.

    1. Hoe kun je nu zeggen dat het aan iemand ligt zelf ligt. Ken je het hele levensverhaal dan? Ook echt geen intelligente opmerking dit. Droom lekker verder Anoniemo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.