Geef je mening!

Lees het artikel hieronder en reageer! Reageren is gratis en kan zonder account.

NOS: “Wachten op een huis, zeven maanden na evacuatie uit Kabul”

De asielzoekerscentra (azc’s) zitten overvol. Zeker een derde van de mensen in een azc heeft recht op een huis, maar moet vaak vele maanden wachten op de sleutel. Dat aantal loopt op: een jaar geleden bleven bijna 9000 ‘vergunninghouders’ langer in de asielopvang hangen dan…… [Lees verder]

Reageer hieronder op dit artikel.

8 reacties op “NOS: “Wachten op een huis, zeven maanden na evacuatie uit Kabul”

  1. Belachelijk dat andere vluchtelingen die niet uit Oekraïne komen al maanden wachten. Als je Oekraïner bent krijg je opvang binnen een week zowat.

  2. Ik ben blij dat je het inziet. Ik vind dat iedereen even veel rechten heeft. Waar je ook vandaan komt, want oorlog is oorlog. Beeld je eens in hoe het zou zijn als wij moeten vluchten naar een ver land omdat er in heel Europa oorlog zou zijn.

  3. Ach man je weet niet waar je over praat. Niet iedere vluchteling is een gelukszoekers. Laat me even iets duidelijk maken: 1. Afghanen en Syriers zijn niet per definitie slecht. 2. Afghanen en Syriërs hebben exact hetzelfde meegemaakt als veel Oekrainers. 3. Afghanen en Syriers zijn dus zeker geen gelukszoekers. Echte gelukszoekers zijn die Nederlanders die naar het buitenland emigreren op hun oude dag naar Spanje bijv.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.