Geef je mening!

Lees het artikel hieronder en reageer! Reageren is gratis en kan zonder account.

Algemeen Dagblad: ”Pas gekochte woning verzakt: herstel kost 100.000 euro en dus klagen Renee en Joost verkoper aan”

”Vier ton is veel geld, maar voor hun droomhuisje aan de Rotte was het dat waard. De vreugde was echter van korte duur, want het pand verzakt en herstel kost 100.000 euro extra. Het jonge stel voelt zich bedonderd en sleept de voormalige eigenaar voor de rechter. Ook stellen ze het bedrijf aansprakelijk dat in hun ogen een onjuist bouwkundig rapport heeft opgesteld. Maken ze een kans?”, meldt het Algemeen Dagblad online. Geef hieronder je mening over dit nieuws. Of lees eerst het volledige artikel Read More

4 reacties op “Algemeen Dagblad: ”Pas gekochte woning verzakt: herstel kost 100.000 euro en dus klagen Renee en Joost verkoper aan”

  1. Vrees dat heel veel mensen dit gezeur niet redden, ivm dat als een bouwkundige niet onder de vloer kan en op dat moment geen verzakking zichtbaar was, houd dit echt op! Een bouwkundige heeft geen lazer ogen die overal door heen kunnen kijken! Als hun fundering niet goed zit, dan hebben we waarschijnlijk al scheuren in gezeten! Heel erg voor het jonge stel, maar vrees dat ze het wel zwaar gaan krijgen, nu moeten ze gaan aantonen dat de vorige eigenaars hiervan geweten hebben!

  2. De voormalig eigenaar wist hier zeker weten van! Zo zie je maar weer hoe vals mensen kunnen zijn. Vooral als het om wonen gaat. Ik denk dat het stel geen schijn van kans maakt dus veel succes ermee!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.