Algemeen Dagblad: ”Amalia oefent al maanden voor haar eerste Prinsjesdag”

”Het gaat over geld, over koopkrachtplaatjes en perspectief. Maar deze Prinsjesdag gaat óók over de 18-jarige prinses Amalia, die op deze dag vol tradities voor het eerst bij haar ouders in de koets stapt.”, meldt het Algemeen Dagblad online. Geef hieronder je mening over dit nieuws. Of lees eerst het volledige artikel Read More

4 Comments

  1. Om de jongeren perspectief te bieden moeten de werkgevers beginnen te stoppen met flexibiliteit te eisen van de werknemers. Het zijn geen robotten. Ze kunnen niet dag en nacht voor hun werkgever klaar staan. De boog kan niet altijd gespannen blijven. De mensen hebben ook hun privé -leven. Op deze manier raken ze gestresst overspannen depressief en krijgen ze een burnout. Ze kunnen beter op vaste tijden werken, zoals ochtend, avond of nachtdiensten. Het levensmotto is zoals altijd al gold: Reinheid, Rust en Regelmaat. Vooral regelmaat is heel belangrijk. Werkgevers werken ook niet dag en nacht door, behalve als het om hun eigen bedrijf gaat. Dan kunnen ze dat combineren met hun gezin.

  2. Werkgevers moeten stoppen met het eisen van onnodige flexibiliteit. Stoppen met het opjagen van mensen en ze onophoudelijk langdurig laten werken.

  3. Een 9 tot 5 mentaliteit is veel gezonder, want je moet zo kunnen werken dat je de volgende dag nog energie hebt om te kunnen werken. Daar bereik je meer mee. Wie heeft die onzin bedacht dat je al la minute klaar moet staan voor je werkgever. Het komt ’t werk veel beter ten goede als je uitgerust bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You might like